Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

KBE Comfort

KBE Comfort

TERMÉSZETBARÁT takarékosság. A legmagasabb minőségű ökológikus PVC-ből készült 5 kamrás energiatakarékos ablakok.

Az erőforrások inteligens felhasználása

A természet és a gazdaságosság szempontjából nézve a műanyag ablakok nagy előnye,hogy lehetőség van a PVC újrahasznosítására. A globális nyersanyaghiány szükségessége teszi,hogy a természet védelme érdekében megfontoltan bánjunk a környezetünkben található korlátozott mennyiségű nyersanyaggal.

Az új 70mm-es KBE COMFORT rendszer bevezetése a bizalmunk jele az elsődleges anyagok újrahasznosításának eszméje iránt.

Ökológikus szépség

A szögletes és íves üvegezőlécek használatának köszönhetően a KBE COMFORT beleillik minden homlokzati megoldásba és annak díszévé válik.

a 70mm beépítési mélységű ablak rendszer és a kamrák optimális elrendezése az élmezőnybe helyezi a KBE COMFORT ablakokat.

Magasabb teherbírás

a láthatatlan, belső statikus merevítés,valamint a profilok jobb hegesztési paraméterei és erősebb kapcsolódásai biztosítják a magasabb teherbírást.

Technikai fölény

az ablakok magas szintű merevsége és a profilok formavesztésének kisebb lehetősége.

Ökológikus takarékosság

a magas hőszigetelő és hangszigetelő értékek,modern CO2 kibocsátást behatároló technológia,a greenline ideológiájának folytatása - ökológikus,ólommentes cink-kalcium,stabilizátorok használata.

Színek és minták

A fautánzatú fóliák széles választékának köszönhetően a homlokzatok és belső terek tervezésénél csak a fantázia szabhat határokat.

Kapcsolódó termékek

 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás