Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

Billenőkapu Normstahl

Billenőkapu Normstahl

A Normstahl-billenőkapuk valódi márkatermékek.

Biztonság

Az egyedileg kifejlesztett rugó biztosítja a kapu egyensúlyban tartását.
Védőhüvelyek védenek az ujjak rugók közé csípődése ellen, mely kiemelten fontos a gyermekek védelme érdekében és amelyek ugyanakkor az esetleges rugótörés ellen is védelmet nyújtanak. A kétpontos, önműködő biztonsági zár a Normstahl kapumozgatóval együtt kitűnő védelmet nyújt az esetleges illetéktelen behatolás ellen.

Hosszú élettartamú

A Normstahl-billenőkapuk minden acéleleme horganyzott, a kapuburkolatok alumínium díszszegecsekkel vannak rögzítve, vagy csavarozva vannak. A kapukon nincsenek hegesztett részek, ebből kifolyólag a rozsdától védő cinkrétegek nincsenek „megégve”. Az acéllemez burkolatok kétrétegű műanyaggal beégetett felületei hozzájárulnak a kapu értékének fenntartásához, és szintén nem adnak esélyt a rozsdának.Válasszon az eredeti minőségű 6 standard színből. Ha több, vagy más színt szeretne használni, új billenőkapuját tetszés szerinti RAL vagy NCS színárnyalatban is megrendelheti.

 

 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás