Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

ALEVO ACTUAL

ALEVO ACTUAL

TÉLI AKCIÓ 2017.01.31-ig! 3rétegű üveg felár nélkül! További információért kérem érdeklődjön az értékesítőktől illetve bővebben a letölthető dokumentumok-kültéri nyílászárók mappában olvashat!

Forradalmian új ablakdizájn, mintha egyetlen darabból készült volna.

Letisztult formavilág. Síkban záródó dizájn.

Kívül a tok, a szárny és az üveg, belül pedig a tok és a szárny síkban záródnak. Minimalista szárny - több fény és szoláris nyereség.

Ausztria Környezetvédelmi Minisztériumának 2013-as Innovációs Díjával kitüntetve az ALWOOD_ALEVO formavilág egyúttal a red dot Design díj 2013-as termékdizájn díjazottja Együtt minden high-tech megoldás, ami számít Önnek: A teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező csupán Uw 0,66 W/m2K az ALEVO HYBRID, GFK üvegszállal merevített műanyag ablaknál és Uw 0,68 W/m2K az ALEVO műanyag ablaknál. Alapkivitelben háromrétegű, energiatakarékos Ug 0,5 W/m²K, "melegperemes" Super-Kälteblocker üvegtávtartóval, és különleges QUADROBOND ragasztással. HYBRID. X-STRONG változat új, piros üvegszál erősítéssel a tokban és különleges hőszigetelő anyaggal a szárnyban - az eredmény: maximális hőszigetelés!

 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

Natura Vita E-tömb

Natura Vita E-tömb

2023. nov. 07.
HOTEL PORT

HOTEL PORT

2023. júl. 06.
További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás