Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

ALEVO ACTUAL

ALEVO ACTUAL

TÉLI AKCIÓ 2017.01.31-ig! 3rétegű üveg felár nélkül! További információért kérem érdeklődjön az értékesítőktől illetve bővebben a letölthető dokumentumok-kültéri nyílászárók mappában olvashat!

Forradalmian új ablakdizájn, mintha egyetlen darabból készült volna.

Letisztult formavilág. Síkban záródó dizájn.

Kívül a tok, a szárny és az üveg, belül pedig a tok és a szárny síkban záródnak. Minimalista szárny - több fény és szoláris nyereség.

Ausztria Környezetvédelmi Minisztériumának 2013-as Innovációs Díjával kitüntetve az ALWOOD_ALEVO formavilág egyúttal a red dot Design díj 2013-as termékdizájn díjazottja Együtt minden high-tech megoldás, ami számít Önnek: A teljes ablakra vonatkoztatott hőátbocsátási tényező csupán Uw 0,66 W/m2K az ALEVO HYBRID, GFK üvegszállal merevített műanyag ablaknál és Uw 0,68 W/m2K az ALEVO műanyag ablaknál. Alapkivitelben háromrétegű, energiatakarékos Ug 0,5 W/m²K, "melegperemes" Super-Kälteblocker üvegtávtartóval, és különleges QUADROBOND ragasztással. HYBRID. X-STRONG változat új, piros üvegszál erősítéssel a tokban és különleges hőszigetelő anyaggal a szárnyban - az eredmény: maximális hőszigetelés!

 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

STETTIN telephely

STETTIN telephely

2022. máj. 11.
HOTEL Hegiku

HOTEL Hegiku

2021. dec. 17.
SIMONTRANS

SIMONTRANS

2021. dec. 08.
További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás