Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

MATRIX C line Hybrid

MATRIX  C line Hybrid

A high-tech Super-Kälteblocker technológia fémmentes üvegtávtartót ("melegperem") jelent, mely összehasonlítva a korábbi eljárásokkal, jelentősen csökkenti a hőveszteséget. Eredményeképpen a pára- és penészképződés elkerülhető.

 

 

Alapkivitelben egy új, háromrétegű hőszigetelő üveggel (Ug 0,6 vagy 0,5 W/m²K, fixablaknál Ug 0,6 W/m²K) készül, mely rendkívül jó hőszigetelési értéket eredményez. A MATRIX 3 prémium kategóriás, energiatakarékos ablakrendszer kizárólag háromrétegű üvegezéssel kapható.

 

Különleges profil-technológia: 85 mm-es beépítési mélységű, 5 kamrás tokprofilnak optimális a hő- és hangszigetelése. A karcsú tok és szárny (112 mm) nagyobb üvegfelületet tesz lehetővé, így világosabb az életterünk és hasznosul a szoláris energia.

 

A speciális QUADROBOND ragasztási eljárás az üveg szárnyba való beragasztását jelenti. Így a kettő stabil egységet képez és hatékonyabb a betörésvédelem. Mivel a beragasztás következtében nincs szükség még külön merevítővasra a szárnyban, ez is hozzájárul a rendkívül jó hőszigetelési értékhez.

 

Nem feltűnő, de fontos részlet: középvízgátas rendszer, ahol a tokban egy gát fut körbe, mely kívülről takarva, védi a tömítést, és a vasalatot, javítja a hőszigetelést, betörésvédelmet és légtömör zárást biztosít. A tok merevítővas (vagy Hybrid-opció esetén a szigetelő betét) kamrája fölött még egy hőszigetelő kamra van.

 

HYBRID-technológia: Még egy + lehetőség a maximumhoz. A tokba és szárnyba helyezett hőszigetelő betétek szenzációs hőszigetelést eredményeznek.

 

Uw - Ug 0,6-os háromrétegű üveggel:
0,80
W/ m²K

Hybrid-opció: 0,76 W/m²K
Uw - Ug 0,5-os háromrétegű üveggel: 0,73 W/ m²K   Hybrid-opció: 0,69 W/m²K
Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz.
 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás