Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

MATRIX F

MATRIX F

Egyedülálló profiltechnológia

Az elegánsan karcsú tok (108 mm) több fénynek enged utat és több napenergia tud ezáltal hasznosulni. Választható kívülre a CARAT nevű alumínium-borítás, csaknem határtalan színválasztékban.

 

Alapkivitelben egy új, háromrétegű hőszigetelő üveggel (Ug 0,6 vagy 0,5 W/m²K, fixablaknál Ug 0,6 W/m²K) készül, mely rendkívül jó hőszigetelési értéket eredményez. Az ICON 3 prémium kategóriás, energiatakarékos ablakrendszer kizárólag háromrétegű üvegezéssel kapható. 

 

Nem feltűnő, de fontos részlet: középvízgátas rendszer, ahol a tokban egy gát fut körbe, mely kívülről takarva, védi a tömítést, és a vasalatot, javítva a hőszigetelést, betörésvédelmet és légtömör zárást biztosít. 3. és világosszürke tömítés - kérésre, felár nélkül.

 

A high-tech Super-Kälteblocker technológia fémmentes üvegtávtartót ("melegperem") jelent, mely összehasonlítva a korábbi eljárásokkal, jelentősen csökkenti a hőveszteséget. Eredményeképpen a pára- és penészképződés elkerülhető.

 

A speciális QUADROBOND ragasztási eljárás lényege az üveg szárnyba való beragasztása. Így a kettő stabil egységet képez: jobb a hőszigetelés, hatékonyabb a betörésvédelem.

 

HYBRID-technológia: Még egy + lehetőség a maximumhoz. A tokba és a szárnyba helyezett hőszigetelő betétek a legjobb hőszigetelési értéket eredményezik. 

 

Uw - Ug 0,6-os háromrétegű üveggel:
0,83
W/ m²K

Hybrid-opció: 0,77 W/m²K
Uw - Ug 0,5-os háromrétegű üveggel: 0,76 W/ m²K   Hybrid-opció: 0,70 W/m²K
Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz
 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás