Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

MATRIX C Line

MATRIX C Line

A rendkívül nagy, 85 mm beépítési mélységű, 5 kamrás ablakrendszer optimális a hő-, és hangszigetelés szempontjából. A karcsú tok és szárny (113 mm) nagyobb szoláris energianyereséget tesz lehetővé.

 

 

Új, high-tech távtartó az ablak üvegtáblái között – Az ACTUAL technológiája, a műanyagból készült üvegtávtartó – összehasonlítva a korábban szokásos alumínium vagy nemesfém távtartókkal – jelentősen csökkenti a hőveszteséget. Így el kerühető a pára- és penészképződés.

 

A QUADROBOND speciális ragasztási eljárással az üveget a szárnyba ragasztják, így az ablak szárnya és az üveg stabil egységet képez, nincs szükség külön merevítővasra is. Ez az eljárás azt eredményezi, hogy még jobb a hőszigetelés, a szárny stabilitása és hatékonyabb a betörésvédelem.

 

Középtömítéses rendszer: a tokban körbefut egy „gát“, amely védi a mögötte lévő tömítést, vasalatot – és rendkívül jó zárást (légtömörséget) biztosít. A tok merevítővasa felett egy külön légkamra figyelhető meg, mely szintén hozzájárul a jó hőszigeteléshez. Harmadik és világos szürke tömítés is kérhető, felár nélkül.

 

A MATRIX teljes ablakra vonatkoztatott hőszigetelési értékei.

 

 

Uw - Ug 0,7-es háromrétegű üveggel: 0.88
W/ m²K

Hybrid-opció: 0,84 W/m²K
Uw - Ug 0,4-es háromrétegű üveggel: 0,67 W/ m²K   Hybrid-opció: 0,63 W/m²K
Uw - Ug 1,1-es kétrétegű üveggel: 1,1 W/ m²K 1,2 W/ m²K   Hybrid-opció: 1,1 W/m²K
Uw - Ug 1,1-es kétrétegű üveggel: 1,0 W/ m²K 1,1 W/ m²K   Hybrid-opció: 1,1 W/m²K
Alkalmas passzív- és alacsony energiafelhasználású házakhoz
 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás