Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

Hírek

4

Simon-Trans Logisztikai központ

2019. augusztus 12.

Vállalkozásunk az első ütem után a második ütemben épülő csarnok nyílászáróinak szállítására és beépítésére is kapott megbízást.

Soproni családiház

2019. február 20.

Vállalkozásunk a kültéri alumínium nyílászárók és garázskapu szállítására és beépítésére kapott megbizást.

2

Hegykő Tornácos Boutique Hotel

2019. január 23.

Vállalkozásunk a  komplett külső és belső nyílászárok mellett a SALTO beléptető rendszer és egyedi üveg szerkezetek és korlátok szállítására és beépítésére kapott megbízást.

10 év munkaviszony

2019. január 07.

Börczi Szabolcs kollégánk 2018 évben elérte a 10 éves munkaviszonyát!A vállalkozásunknak fontos meghatározó szerepét tölti be,ugyanis a megrendelt termékek helyszíni (lelkiismeretes, preciz, magas szaktudású) beépítését végzi,ami elengethetetlen követelménye volt, hogy válllakozásunk több éven keresztül sikeresen tudjon müködni.

4

HOTEL HILTON Budapest

2018. május 18.

Vállalkozásunka Budapesten a VI.kerületben épülő Hotel Hilton Garden egyedi tűzgátló bejárati blokk, fürdő és a közterek beltéri ajtóinak szállítására kapott megbízást.

10 év munkaviszony

2016. december 22.

Grubits Viktória kolléganőnk 2016 évben elérte a 10 éves munkaviszonyát!  Vállalkozásunknak fontos meghatározó szerepét tölti be,ugyanis a cég  mükődéséhez  elengethetetlen a jelenléte(lelkiismeretes, preciz, magas szaktudása), csak így tudott válllakozásunk több éven keresztül sikeresen müködni.KÖSZÖNJÜK SZÉPEN

10 év munkaviszony

2015. december 31.

Kiss Sándor kollégánk 2015 évben elérte a 10 éves munkaviszonyát!A vállalkozásunknak fontos meghatározó szerepét tölti be,ugyanis a megrendelt termékek helyszíni (lelkiismeretes, preciz, magas szaktudású) beépítését végzi,ami elengethetetlen követelménye volt, hogy válllakozásunk több éven keresztül sikeresen tudott müködni.

 

 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

Hírek

További híreink

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás