Új szemlélet Új utak Minőség egy életre

Hírek

Hálozati karbantartás

2019. március 13.

Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton értesítjük Önöket, hogy szolgáltatói hálozat karbantartása miatt 2019.03.28-án 9-13h között az internet szolgáltatásunk és a telefonhálozatunk nem müködik.Köszönjük megértésüket MONPET Kft

10 év munkaviszony

2019. január 07.

Börczi Szabolcs kollégánk 2018 évben elérte a 10 éves munkaviszonyát!A vállalkozásunknak fontos meghatározó szerepét tölti be,ugyanis a megrendelt termékek helyszíni (lelkiismeretes, preciz, magas szaktudású) beépítését végzi,ami elengethetetlen követelménye volt, hogy válllakozásunk több éven keresztül sikeresen tudjon müködni.

Soproni családiház

2018. december 07.

Vállalkozásunk a kültéri alumínium nyílászárók és garázskapu szállítására és beépítésére kapott megbizást.

Hegykői Natur Vita Residence

2018. november 07.

Vállalkozásunk a komplett külső és belső nyílászárók és árnyékolók szállítására és beépítése kapott megbízást.

2

Hegykő Tornácos Boutique Hotel

2018. augusztus 13.

Vállalkozásunk a  komplett külső és belső nyílászárok mellett a SALTO beléptető rendszer és egyedi üveg szerkezetek és korlátok szállítására és beépítésére kapott megbízást.

4

HOTEL HILTON Budapest

2018. május 18.

Vállalkozásunka Budapesten a VI.kerületben épülő Hotel Hilton Garden egyedi tűzgátló bejárati blokk, fürdő és a közterek beltéri ajtóinak szállítására kapott megbízást.

3

Hotel Meininger Budapest

2018. március 13.

A belváros közvetlen közelében, a Fővám téri Központi Vásárcsarnok melletti Csarnok téren nyitja meg 184 szobás és 751 ágyas budapesti szállodáját a MEININGER Hotels a tervek szerint 2018 tavaszán.Vállalkozásunk szállítja a szálloda tűzgátló és fokozott hanggátló bejárati és a fürdőszoba és közterek ajtóit.

2

BÉKE RADISSON szálloda II ütem felújítás

2018. január 12.

Vállakozásunk a 7. és a 8. emelet felújításában vesz részt, ahol a fürdőszoba ajtók mellett a szoba bejárati tűzgátló ajtókat szállítja.

Sopron Deákkúti úti családi ház

2017. november 08.

Vállalkozásunk a homlokzati nyílászárókat(ablakok,ajtók,garázskapu) szállítja és építi be.

Zsirai Golfpálya Appartman házak.

2017. február 14.

Vállalkozásunk több ütemben az appartman házakhoz szállítja és építi be a nyílászárókat..

10 év munkaviszony

2016. december 22.

Grubits Viktória kolléganőnk 2016 évben elérte a 10 éves munkaviszonyát!  Vállalkozásunknak fontos meghatározó szerepét tölti be,ugyanis a cég  mükődéséhez  elengethetetlen a jelenléte(lelkiismeretes, preciz, magas szaktudása), csak így tudott válllakozásunk több éven keresztül sikeresen müködni.KÖSZÖNJÜK SZÉPEN

10 év munkaviszony

2015. december 31.

Kiss Sándor kollégánk 2015 évben elérte a 10 éves munkaviszonyát!A vállalkozásunknak fontos meghatározó szerepét tölti be,ugyanis a megrendelt termékek helyszíni (lelkiismeretes, preciz, magas szaktudású) beépítését végzi,ami elengethetetlen követelménye volt, hogy válllakozásunk több éven keresztül sikeresen tudott müködni.

 

 

Isten Hozott

Köszönjük,hogy ellátogatott a Honlapunkra és reméljük,hogy felkeltjük érdeklődését, bízva abban, hogy személyesen is üdvözölhetjük bemutatótermünkben,hogy meggyőződhessen termékeink színes világáról.

 

 

VÁSÁROLJON HITELRE!!!

DÍJMENTES HITELTANÁCSADÁS, ÜGYINTÉZÉS

Tovább olvasom »

© 2011 - monpet.hu

Készítette: Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás